Nadat de klant het door hem/haar bestelde goederen heeft ontvangen, heeft de klant de bevoegdheid om binnen veertien (14) werkdagen na de ontvangst van de artikelen, deze aan Truus & Bregje te retourneren zonder opgave van redenen. De klant dient dit vooraf via e-mail (info@truusenbregje.nl) te melden.  De klant dient het artikel in de juiste en ongeschonden verpakking, na overleg met Truus & Bregje, terug te sturen naar Truus & Bregje, Italiëlaan 29, 7761 HE Schoonebeek.

Truus & Bregje zal na ontvangst van de geretourneerde goederen deze controleren op eventuele beschadigingen. Indien het artikel en de verpakking onbeschadigd is, zal Truus & Bregje de aankoopsom, inclusief de verzendkosten, binnen 7 werkdagen aan de klant retourneren.

Truus & Bregje behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel is geopend, gebruikt of door de schuld van de klant is beschadigd. Truus & Bregje zal de klant hiervan schriftelijk op de hoogte stellen.

© 2017 - 2021 Truus en Bregje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel