Combineer zelf tot jouw eigen uniek lichtslinger!

Wil jij zelf combineren met verschillende kleuren? Dat kan! Maak een keuze hoe lang jouw lichtslinger moet worden door een van onze lichtsnoeren te kiezen. We hebben de keuze uit 20, 35 of 50 lampjes. Als je deze keuze gemaakt heb dan kun je kleurtjes gaan verzamelen in je winkelmandje! Combineer eindeloos naar eigen smaak. 

Over Happy Lights

Happy Lights laat zich prikkelen door culturen, landschappen, mensen en natuur. Onze balletjes worden handgemaakt in Thailand waar vrouwen in hun dorp lokaal werk en gezin kunnen combineren. Ze maken deel uit van het OTOP-project (One Tambon (= district) One Product) van de overheid en krijgen eerlijke verloning. Zo hoort het!

Energiezuinig en Veilig

We werken met LED lichtslingers, deze verbruiken héél weinig energie en warmen niet op en zijn dus duurzamer dan gloeilampen. Ideaal om te laten branden op een kinderkamer. 

Aanpasbaar en Flexibel

Happy Lights is flexibel en je kan je slinger aanpassen aan elk seizoen of sfeer, alles is los te verkrijgen in onze webshop. We brengen zowel kleur als gezelligheid in jouw interieur! Daarnaast kun je er zelf voor kiezen hoe de stroomtoevoer van jouw lichtslinger tot stand komt. Standaard zit er een USB aan de lichtslinger. Je kunt dit combineren met een Stekker of Powerbank. Deze is los verkrijgbaar op onze happy lights accessoires en elektra pagina.

© 2017 - 2022 Truus en Bregje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel