Over Truus & Bregje

Truus & Bregje begon in 2012 aan de Zwanestraat in Groningen een fysieke winkel.

Wij zijn twee buurvrouwen uit 'de stad' en wilde een winkelervaring neerzetten wat Groningen nog niet kende. Met producten waar je op kunt vertrouwen. We noemden de winkel Truus & Bregje.

Truus houdt van praktisch en georganiseerd, Bregje daarentegen is een chaoot en creatieveling. Samen een perfect duo die elkaar feilloos aanvoelen.

Naast de stenen winkel beheren we ook een webshop. Door allerlei omstandigheden is de winkel in Groningen in 2016 gestopt. Maar de webshop hebben we voortgezet en verplaatst naar Schoonebeek. In de webshop verkopen we producten om van je huis een 'nuver stee' (gronings voor een aardig optrekje) te maken. Het zijn niet alledaagse merken, en de meeste producten die we verkopen zijn met liefde en op een eerlijke manier vervaardigd. 

Bij ons kun je rondneuzen voor elk budget. Voor jezelf of voor iemand anders! Bijvoorbeeld happylights met keuze uit meer dan 50 kleuren. Lekker je eigen lichtslinger samen stellen! Daarnaast zijn er ook nog vele andere producten te verkrijgen bij Truus & Bregje. Van kaarsen tot een grappig servies, het is allemaal te vinden bij ons. 

Echte vrienden luisteren naar elkaar, beleven de leukste dingen, staan altijd voor je klaar, delen bijzondere momenten, accepteren je zoals je bent, en hebben aan één blik genoeg. Wil je ook onze vriend/vriendin worden schrijf je dan in voor onze 'Nijsbraif' (gronings voor nieuwsbrief).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2017 - 2021 Truus en Bregje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel